top of page

Reisverslag: Nyree & Bente in Novi Sad!

7 september 2023 was het dan zo ver! Ik had de eer om Balkan Travel Support reizigers Nyree en Bente in Novi Sad te mogen ontvangen! Ik gids normaliter zelf niet (dat kunnen mijn lokale experts veel beter) maar als reizigers specifiek naar Novi Sad in Servië willen kan en wil ik geen nee zeggen, en gaan veel deurtjes open die normaal gesloten blijven :) Hieronder lees je hun ervaringen!


"Na een kroeg ontmoeting met Niek besloten we een lang weekend naar Novi Sad te gaan. Ten eerste omdat Niek heel enthousiast is. Ten tweede omdat wij dat ook zijn.


Na overleg en het delen van onze interesses heeft Niek een plan gemaakt.

Wij moesten even wennen aan het idee dat we ‘alles’ uit handen gingen geven.

Maar na het zien van het plan wisten we al dat het goed zou komen.

Alles was er makkelijk aan. Opgehaald worden op het vliegveld. Een taxi die klaar staat en je naar je appartement brengt. Koekjes en wijn bij aankomst. Perfect voor ons.


Als je ergens een lang weekend bent en je wilt van alles zien, dan gaat er al veel tijd zitten in kijken hoe alles werkt. Van openbaar vervoer tot wat er allemaal te doen is.

Nu, door al Niek z’n voorwerk, en het gemaakte plan was dat allemaal opeens zo makkelijk. Met de bus, met de taxi met een bootje. We hebben het allemaal gedaan.

Servisch koken met Natasja. Op een bootje over de Donau naar een ‘Thais’ eilandje. Bier drinken tot laat in de nacht. Een markt bezoeken en de lekkerste hamburgers eten. Wandelen en het bewonderen van de omgeving in Nieks dorp.

En dat allemaal ook nog eens zonder haast of het gevoel iets te moeten missen.

Dankjewel Niek voor het bedenken en regelen.

Het was precies zoals we hadden gehoopt en dan nog net ietsje fijner!"

Nyree & Bente (september 2023)

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page