top of page

€500,- donatie aan Stichting Kinderhulp Bosnië

🇧🇦 Al een paar jaar volg ik dit mooie project van Stichting Kinderhulp Bosnië via social media, en dan vooral het vakantieproject. Jaarlijks krijgen 40 arme, Bosnische kinderen de mogelijkheid op één zorgeloze vakantie in Nederland. Wat voor Nederlandse kinderen vaak vanzelfsprekend lijkt, is voor deze kinderen totaal onbekend en onmogelijk.


Door het vakantieproject zet het vrijwillige team van deze stichting zich in om voor deze kinderen één gelukkige vakantieherinnering te creëren, samen met onder andere de vele gastgezinnen. Ik vind het een super mooie, concrete en waardevolle opzet, en knap hoe Stichting Kinderhulp Bosnië het jaarlijks voor elkaar krijgt om 40 kids een onvergetelijke vakantie aan te bieden met een topprogramma!


Ik wil hier vanuit Balkan Travel Support graag aan bijdragen, in de vorm van een jaarlijkse donatie.Ondanks dat ik nog in de beginfase van mijn bedrijf zit, twijfelde ik geen seconde. Met mijn inzet zorg ik dat Nederlanders op een authentieke manier een deel van de Balkan ontdekken via een vakantie. Met een donatie aan dit project draag ik mijn steentje bij dat er kansarme kinderen uit Bosnië op vakantie komen naar Nederland; wat mij betreft een hele mooie win-win!Het was fijn om te merken tijdens de gastvrije ontmoeting met voorzitter Peter dat ze blij zijn met deze bijdrage. Ze schreven er ook een mooi nieuwsbericht over op hun website:


“Donatie van Niek’s Balkan Travel Support


Vandaag hebben wij als Stichting Kinderhulp Bosnië een donatie van Niek’s Balkan Travel Support mogen ontvangen. De donatie bedraagt maar liefst €500,-! Niek van Hees, de man achter Niek’s Balkan Travel Support, heeft aangegeven onze stichting al enkele jaren te volgen. Ons concept waarbij wij met hulp van contacten in Bosnië iets terugdoen voor de lokale bevolking spreekt hem erg aan. Ook bij zijn organisatie staat direct contact en iets terugdoen voor de lokale bevolking hoog in het vaandel. Niek heeft aangegeven dat wij het bedrag naar eigen inzicht mogen besteden aan de twee projecten en we zullen er dit jaar dan ook zeker iets moois mee doen.”


Door: Job Verwaaij, geplaatst op 16 januari 2024.Neem eens een kijkje op www.kinderhulpbosnie.nl ❤️22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page