top of page

Beoordelingen van reizigers

green-logo-with-shades,-transparent-background.png

Dankbaar voor deze mooie woorden!

Er is altijd ruimte voor verbetering. Feedback zal ik serieus nemen en mee aan de slag gaan.

Goran_Claire_John.jpg

"Niek zijn enthousiasme heeft onze vakantie leuker gemaakt. Zijn doel: zorgen dat jij een mooie tijd hebt. Kleine spoiler alert. Het begint al voordat je op vakantie gaat.  
Voor ons heeft Niek een dagtrip verzorgd met Goran als onze gids. Goran voelde meer als vriend dan gids en mede daardoor een leuke tijd gehad.  Dus, ga je naar de Balkan? Neem even contact op met Niek. Enkel voor informatie, volledig of een deel verzorgde vakantie. Je zult er geen spijt van hebben."

Claire Baars &
John van der Pouw Kraan

yorgos.jfif

"Ik had een weekendtrip naar Novi Sad als verjaardagscadeau gekregen, en ik was nieuwsgierig.
Had wel iets over de stad en cultuur gehoord en wilde het echt ontdekken.
Niek had alles onderzocht, ik kon chillen en genieten van de echte plekken die bij mijn stijl passen en het was geweldig.
Ik bedoel, lekker gegeten, de tunnels (ondergrond defensie systeem) van het fort bezocht, live muziek , bars, door de stad gewandeld.
Prachtig!!! Mijn reis was geweldig vanwege Niek’s goeie kennis van de stad en zijn begrip van wat ik leuk vind.
Een echte aanrader!"

Yorgos Roussakis
( + 1 vriend)

WhatsApp Image 2023-05-26 at 20.35.22 (1).jpeg

"Dankzij Niek hebben we een geweldige vakantie gehad in Albanië. Niek was zeer deskundig en de communicatie was uitstekend. We hebben een geweldig verblijf gehad in de Koman-delta en in Valbonë-vallei! Als je zonder gedoe door de Balkan wilt reizen, dan is Niek jouw man!"

Tim Graat &
Ilse Doornbusch

20220713_095852_2.jpg

"Omdat ik alleen nog een vaag en algemeen beeld had van Albanië, vroeg ik aan Niek als Balkankenner wat basistips en absolute hoogtepunten van het land. Zo had ik een bescheiden leidraad terwijl ik toch compleet mijn eigen plan kon trekken, precies zoals ik dat graag heb bij een backpack-reis. Het bleek opnieuw de perfecte aanpak. De ongekende gastvrijheid, ruige natuur en diversiteit van het land hebben mijn hart inmiddels veroverd."

Bard Borger

WhatsApp Image 2023-06-11 at 12.44.12 (2).jpeg

"Na een gezellige kennismaking via een videocall heeft Niek's Balkan Travel Support a.h.v. onze wensen een reisplan samengesteld voor onze rondreis in Albanië middels een mooie presentatie. We zijn ervaren reizigers dus waren echt op zoek naar actuele & inside info om ons te inspireren en te ontzorgen.

Het gepersonaliseerde reisplan gaf ons richting en in combinatie met snelle Whatsapp reisondersteuning tijdens onze reis hebben we waarde toe kunnen voegen aan ons avontuur!

Niek heeft ons geholpen met de globale route, unieke (niet te toeristische) plekken om te bezoeken, wandelroutes, accommodatie/restaurant advies, ideeën voor dagtripjes, degelijke en betaalbaar fietsverhuur voor een lokaal fietstripje (vrij ongebruikelijk 😎), praktische tips en uiteindelijk zijn we nog 4 uurtjes op pad geweest met Enea, een lokale gids uit Erbesan bij Tirana.

We hebben een geweldige reis gehad en samen met Niek hebben we Albanië onbezorgd kunnen ontdekken!"

Nanette & Eelco

bottom of page